Evenementenbureaus

SOCIAL DOCK is een mooie vergaderruimte gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. In de omgeving is veel te doen en zijn er meerdere evenementenbureaus die verschillende diensten leveren. Van deze evenementenbureaus hebben wij een selectie gemaakt. Een reservering kunt u zelf bij de evenementenbureaus aanvragen.

Onze keuzes voor Evenementenbureaus in de buurt

 

Telefoon Telefoonnummer | Website Website

Wavevents

Teamuitjes, 24-uurs bedrijfsevents, inspirerende teambuildingsactiviteiten of intensieve clinics op het strand, Wavevents verzorgt het allemaal.
Fay, Femke en Roel doen hun uiterste best om je event een succes te maken.

Telefoon +31 65 577 1178 | Website Wavevents

A-Way Events

A-Way Events & Wellness is gevestigd in Den Haag en organiseert sportieve teambuilding evenementen en vitaliteitsprogramma’s. Dit houd ook in dat ze kunnen helpen op de gebieden van houding, voeding en beweging. A-way Events doet er alles aan om te zorgen dat je het naar je zin hebt tijdens het teambuilding evenement.

Telefoon +31 70 359 6786 | Website A-Way Events & Wellness

DB evenementen

De focus van DB evenementen ligt op persoonlijke aandacht, creativiteit en ervaring. DB evenementen vaart dan ook onder het motto ‘samen bereik je meer dan alleen’ daardoor zet dit evenementen bureau de wensen en ideeën van de opdrachtgever om in goede en solide producties.

Telefoon +31 70 307 2900 | Website DB Evenementen

Meetings at the Sea